100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

Gordon openhartig over huidziekte: ‘Daar gaan mensen echt van schrikken’

In zijn eigen realityshow 'Dit ben ik, Gordon!', is Gordon openhartiger dan ooit en wij krijgen dan ook alles te zien. Ook zijn huidziekte komt in beeld...

Gordon

Al jarenlang domineert Gordon Heuckeroth de Nederlandse showbizz. De ene keer wordt hij geroemd om zijn fantastische tv-programma’s en de volgende keer wordt hij weer net zo hard onderuit gehaald na een mislukte relatie. Hoe dan ook: Gordon laat zich niet uit het veld slaan. En gelukkig maar: want Nederland is nog lang niet klaar met Gordon.

‘De echte ik’

Vanaf vanavond is de nieuwe realityshow ‘Dit ben ik, Gordon!‘ te zien en volgens Gordon komt zijn ware ik naar boven in deze serie. ‘Nu kunnen mensen eindelijk eens zien hoe ik echt ben. Ik denk dat heel veel mensen in de loop der jaren vergeten zijn, of kwijt zijn geraakt, wie ik nou ben. Die media blijft maar berichten en dat is vooral negatief in mijn geval. Dat is zo heftig soms. Dat weerleg ik wel in dit programma’, zegt Gordon tegen ANP.

Psoriasis

Ook komt de huidziekte van Gordon aan bod in deze serie. Hij is er heel openhartig over. ‘Dat laat ik nu ook echt zien. Daar gaan mensen ook echt van schrikken. Wat mij sterkte is dat Kim Kardashian ook psoriasis heeft en dat zij die huidziekte ook laat zien. Ik heb me er heel erg voor geschaamd. Nu heb ik iets van: dit hoort bij mij. Ik wil het nu juist laten zien voor andere mensen, om die schaamte voor anderen open te breken’, aldus Gordon. Wat heftig zeg, maar wat goed dat Gordon hier open en bloot over verteld.

Bron en Beeld: ANP

Delen

Meer over Gordon

Gordon openhartig over huidziekte: 'Daar gaan mensen echt van schrikken'
Gordon openhartig over huidziekte: ‘Daar gaan mensen echt van schrikken’
Gordon gaat zijn dromen waarmaken: 'Binnenkort beginnen de eerste stappen'.
Gordon gaat zijn dromen waarmaken: ‘Binnenkort beginnen de eerste stappen’.
ZIEN: Gordon deelt héél zeldzaam kiekje met zijn zussen
ZIEN: Gordon deelt héél zeldzaam kiekje met zijn zussen
Lees alle artikelen over Gordon