100%NL magazine Harm Jan en Astrid
Zie ook:
Delen

Groot afscheid voor B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan

Het leuke B&B Vol Liefde-koppel heeft een moeilijke beslissing moeten nemen, maar zij zijn blij met deze stap.

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Ook deze zomer hebben wij weer kunnen genieten van een fantastisch seizoen B&B Vol Liefde.

Astrid en Harmjan hebben elkaar twee jaar geleden ontmoet tijdens de opnames van B&B Vol Liefde. De twee hebben het gered tot het einde en zijn nog altijd dolgelukkig en zij zijn zelfs getrouwd. Samen met de kinderen van Astrid vormen zij een prachtig gezin van vier.

Grote stap

Astrid en Harmjan hebben een grote stap genomen, want zij gaan de B&B in Oostenrijk verkopen. Aan RTL Boulevard vertelden zij dat de B&B waar zij nu wonen te klein is, waar ze ‘beide hun ei niet kwijt kunnen’. ‘We willen nog één keer samen een grote sprong wagen.’ Het stel hoopt daarom dat zij nog iets groters op kunnen zetten in Oostenrijk. ‘Dit is natuurlijk mijn huis, wat ik heb opgezet, dus er zit nog niks van Harmjan in en we zouden samen graag iets willen doen.’

Momenteel werkt Harmjan als taxichauffeur, maar in de toekomst wil hij graag met Astrid werken. ‘We hebben ontdekt dat dat niet ons ding is. Zo langs elkaar heen leven’, aldus Astrid.

In de verkoop

Wat het stel precies op wil zetten, weten zij nog niet. Wel hebben zij grote ideeën. ‘Het wordt wel iets in de horeca, maar iets met een restaurant, terras en barretje erbij. Wellicht iets van een camping. Dus iets meer balletjes in de lucht te houden en dan samen gewoon.’ Eén ding is zeker: de huidige B&B komt in de verkoop. ‘Echt wel een sprong in het diepe.’ Wat geweldig zeg. Dit wordt gegarandeerd een succesverhaal.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen