100%NL Magazine Dorian Bindels en Bertrie
Zie ook:
Delen

ACH: Groot verlies voor Dorian Bindels en Bertrie Wieringa

'Waar leven gaat, leven ontstaat', schrijft een emotionele Dorian bij een reeks prachtige foto's. Wat zullen hij en Bertrie haar gaan missen...

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn bekende gezichten in de Nederlandse televisie-industrie. Bertrie, een getalenteerde actrice, verwierf populariteit door haar rol in de langlopende soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST). Dorian, eveneens een acteur, maakte eveneens zijn opwachting in dezelfde serie. Het was op de set van GTST dat hun paden elkaar kruisten en hun liefdesverhaal begon. Wat begon als een professionele samenwerking, groeide al snel uit tot een romantische relatie, die nu bekroond wordt met het nieuws van hun eerste kindje.

Emotioneel verlies

Dorian en Bertrie hebben deze week afscheid moeten nemen van een heel dierbaar persoon, namelijk Dorians oma. Op Instagram plaatst hij een reeks prachtige foto’s met haar en ook zien wij een prachtige foto met oma, Bertrie en Dorian voorbijkomen. ‘Waar leven gaat, leven ontstaat. Lief omaatje, rust zacht. 1926-2024’, schrijft een verdrietige Dorian.

Wij wensen het stel veel sterkte met dit verlies.

Bron en Beeld: Instagram Dorian Bindels

Delen