100%NL Magazine Kees en John de Bever
Zie ook:
Delen

Groot verlies voor John en Kees de Bever: ‘Mijn hart huilt’

De twee heren hebben afscheid moeten nemen van een heel dierbaar iemand. Wat een groot verlies is dit zeg.

John de Bever

John de Bever is bekend als Nederlands voormalig prof- en zaalvoetballer. Na te stoppen met deze carrière begon hij met zingen. John heeft veel hits op zijn naam staan, maar de bekendste van allemaal is natuurlijk ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’.

De Bever was een van de weinige profvoetballers die uit kwam voor zijn homoseksualiteit. Op 2009 trouwde hij met Kees Stevens die op dat moment zijn vriend en manager was. Het stel is nog altijd heel gelukkig samen. Heel Nederland is gek op John en Kees.

In diepe rouw

Op wie veel Nederlanders ook gek waren, is de oma van Kees: oma Miep. In tv-programma De Bevers was zij regelmatig te zien. John en Kees hebben onlangs afscheid van haar moeten nemen. Op Instagram staat Kees stil bij haar overlijden. Onder een prachtige foto met zijn oma schrijft hij: ‘Je was m’n Oma Miep, vriendin en vertrouwenspersoon. Ik hield van niemand meer dan van jou. Mijn hart huilt maar ben blij dat je geen pijn meer hebt. Als er iets bestaat hoop ik dat je nu bij Opa bent. Bedankt samen voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij. Door jullie ben ik wie ik nu ben. Met trots was je ‘Oma Worssie’. Wat zal ik je missen. Kleine Kees…’ Wat een mooie woorden van Kees.

Wij wensen de heren heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bron en Beeld: Instagram John en Kees de Bever

Delen

Meer over John de Bever

Binnenkijken nu het nog kan in het prachtige appartement van John de Bever
Binnenkijken nu het nog kan in het prachtige appartement van John de Bever
LUISTEREN: Wordt dit het nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters?
LUISTEREN: Wordt dit het nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters?
Lees alle artikelen over John de Bever