100%NL Magazine Romy Antje Monteiro
Zie ook:
Delen

Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: ‘Vreselijke ervaring’

Terwijl zij samen sportschoenen gingen kopen, kwamen zij in een heftige nachtmerrie terecht. Op Instagram delen zij dit heftige nieuws.

Antje Monteiro

Dansen, zingen en toneelspelen, ze kan het allemaal! Onze musicalster brak nationaal door met haar rol als Amneris in de musical Aida. Het succes bleef daarna maar doorgaan voor Antje. Van verschillende liedjes tot het spelen in de musical Mamma Mia. Ondanks haar indrukwekkende cv is ze nóg trotser op het feit dat ze de moeder is van Romy Monteiro!

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong. Momenteel is het al een tijdje stil rondom Romy.

Grote nachtmerrie

Antje en Romy zien het leven allebei door een roze bril en zij delen altijd de leukste nieuwtjes en foto’s. Helaas is dat nu absoluut niet het geval, want samen kwamen zij in een nachtmerrie terecht. Op Instagram plaatst Antje een foto waarop te zien is dat haar auto helemaal stuk is. Zij schrijft: ‘Door het oog van de naald gekropen zeggen ze weleens… Gisteren eind van de dag samen met Romy Monteiro nog even sportschoenen halen, veranderde in een vreselijke ervaring. Vanuit het niets brak er noodweer uit en viel er een grote boom op mijn auto. Op een drukke verkeersweg, zomaar uit het niets. Ambulance, politie en brandweer. Ineens zit je in een soort nachtmerrie die nog veel erger had kunnen aflopen. Met de schrik vrij’, schrijft Antje.

Zij gaat verder: ‘Dat het onze tijd nog niet is, is duidelijk. Dank je wel beschermengel.’ Wat een ongelooflijk heftig bericht is dit zeg. Gelukkig is alles goed afgelopen, maar wij snappen dat Antje en Romy heel erg geschrokken zijn.

Bron en Beeld: Instagram Antje Monteiro

Delen

Meer over Antje Monteiro

Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: 'Vergeten zullen we jou nooit'
Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten zullen we jou nooit’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Antje Monteiro

Meer over Romy Monteiro

OOH LA LA: Romy Monteiro laat volgers blozen met zwoele zomerfoto
OOH LA LA: Romy Monteiro laat volgers blozen met zwoele zomerfoto
ZIEN: Romy Monteiro laat na lange tijd van zich horen
ZIEN: Romy Monteiro laat na lange tijd van zich horen
Lees alle artikelen over Romy Monteiro