100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’

Suzan en Freek dragen al weken een geheimpje met zich mee en nu kunnen zij het eindelijk vertellen. Geweldig!

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers. Iedereen is fan van Suzan en Freek!

Geweldig nieuws

Suzan en Freek zijn niet alleen leuk op het podium, maar het is ook geweldig om het stel te volgen op Instagram. Zij delen dagelijks de leukste kiekjes van en met elkaar en het stel bezoekt regelmatig de mooiste landen en steden.

Nu deelden Suzan en Freek een geweldig nieuwtje. Iets wat zij weken geheim moesten houden. ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen: op zaterdagavond 24 mei en zondagmiddag 25 mei 2025 geven we twee concerten in de Ziggo Dome! De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10:00 uur via onze website, als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief of één van onze topluisteraars bent op Spotify krijg je nu alvast een verrassing in je mailbox. Ahhhh nu alweer ZO veel zin in!!!’, schrijven zij vol enthousiasme. Wat fantastisch. Dit is sowieso binnen no-time uitverkocht Dat weten wij zeker!

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

LEZEN: Suzan en Freek eerlijk over cosmetische ingrepen
LEZEN: Suzan en Freek eerlijk over cosmetische ingrepen
Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek