100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

LEZEN: Hélène Hendriks open over 22 jaar leeftijdsverschil met partner

Hélène Hendriks is al een hele tijd gelukkig met haar liefde, maar zij deelt nooit iets over hem op social media. Wel vertelt zij er heel af en toe iets over.

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks; ooit een gedreven hockeyster, nu een bekende presentatrice die moeiteloos het scherm verovert. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Een leuk feitje over Hélène: wist je dat zij samen met haar twee zussen een drieling is? Je ziet hier een foto van Hélène’s identieke zus. 😉

Leeftijdsverschil

Over haar liefdesleven vertelt Hélène bijna nooit iets op tv en op social media zien wij ook niets voorbijkomen. Toch blijkt zij al een hele tijd gelukkig te zijn met Frans Vinju. Het blijkt dat er jaren leeftijdsverschil tussen Hélène en Frans Vinju zit, want zij is 43 en hij 65.

Momenteel presenteert Hélène De Oranjezomer en daar ging het deze week over vakantieliefdes. Jack van Gelder vertelde over zijn vakantieliefde. ‘Ja, toen was ik nog heel jong. Ik was een jaar of 14, ik was in Italië en ik raakte verliefd op een meisje, maar het was op de laatste dag van de vakantie.’ Rutger Castricum zegt lachend: ‘Wat zei je nou? Zei je nou: ‘Zij was een jaar of 40?’’ Jack zegt nog eens: ‘Ik was 14…. En zij was 38!’ Hélène haakt hier gelijk op in en zegt: ‘Nou, daar doe ik helemaal niet moeilijk over hoor!’ Heerlijk die zelfspot van Hélène. Als zij maar gelukkig is!

Bron en Beeld: De Oranjezomer

Delen

Meer over Helene Hendriks

PRACHTIG: Hélène Hendriks straalt naast mannelijk schoon
PRACHTIG: Hélène Hendriks straalt naast mannelijk schoon
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, 'Wat een schatjes!'
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, ‘Wat een schatjes!’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks