ANP 100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Hélène Hendriks straalt naast mannelijk schoon

Hélène Hendriks is een graag geziene presentatrice en zij houdt van haar werk. Dat is ook duidelijk te zien op de foto die zij nu deelde.

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks; ooit een gedreven hockeyster, nu een bekende presentatrice die moeiteloos het scherm verovert. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Hélène heeft al jaren een relatie met de 22 jaar oudere Frans. De twee zijn hartstikke gelukkig samen, maar Hélène heeft nog nooit iets van of met hem gedeeld. Zij houdt hem liever buiten de schijnwerpers.

Mannelijk schoon

Iedereen in de televisiewereld houdt van Hélène en dat is andersom ook het geval. Zij maakt dan ook graag wat foto’s met haar collega’s.
Dit keer poseerde zij in een zilveren jurk met hoge hakken tussen twee nieuwe, mannelijke collega’s. ‘First day (almost) at the office @ziggosport’, schrijft zij erbij. Hélène straalt enorm!

Bron: Instagram Hélène Hendriks en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Helene Hendriks

ZIEN: Hélène Hendriks steelt de show in paars badpak!
ZIEN: Hélène Hendriks steelt de show in paars badpak!
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, 'Wat een schatjes!'
ZIEN: Hélène Hendriks knuffelt erop los, ‘Wat een schatjes!’
Lees alle artikelen over Helene Hendriks