ANP 100%NL Magazine Femke Bol
Zie ook:
Delen

HOE LEUK: Vriend van Femke Bol doet ook mee aan Olympische Spelen!

Femke focust zich niet alleen op haar eigen prestaties tijdens de Olympische Spelen, maar ook op die van haar vriend.

Femke Bol

Femke Bol (Amersfoort, 23 februari 2000) is een Nederlandse atlete, die gespecialiseerd is in de 400 m en 400 m horden. Op het eerste onderdeel is zij regerend Europees kampioene outdoor, sinds 2021 Europees kampioene indoor en sinds 2024 wereldkampioene indoor. Sinds zaterdag is zij ook Olympisch kampioene op de 4 x 400 meter gemengde estafette.

Vriend Femke

Femke heeft al sinds 2021 een relatie met haar vriend, Ben Broeders. Ben is een getalenteerde Belgische polsstokhoogspringer die ook actief is op de Spelen. Hij speelt alleen niet voor Nederland, maar voor onze zuiderburen in België. Het stel ontmoette elkaar op een vliegveld, waar een toevallig gesprekje uitmondde in een eerste date. Deze eerste date vond plaats in Den Bosch en was zo succesvol dat het stel sindsdien onafscheidelijk is. Nu kunnen Femke en Ben, na hun eigen wedstrijden, ook elkaar aanmoedigen op de Olympische Spelen.

Maar het avontuur stopt hier niet voor het koppel. Binnenkort gaan ze namelijk samenwonen. Ze hebben een huis gekocht vlakbij sportcentrum Papendal in Arnhem, zodat ze allebei volop kunnen blijven trainen. Op deze manier kunnen Femke en Ben, ondanks hun drukke schema’s, toch meer tijd samen doorbrengen.

Ben je benieuwd naar Ben? Zie hem in de foto hieronder.

Bron: Mannenzaken, Beeld: Instagram Femke Bol

Delen

Meer over Femke Bol

De Femke Factor. Wat is het geheim?
De Femke Factor. Wat is het geheim?
Lees alle artikelen over Femke Bol