100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

Igone de Jongh komt terug op statement Thijs: ‘Zoek het allemaal maar uit’

Igone schreef destijds gelijk online dat de relatie met Thijs Römer over was, maar zij zou dit nu op een heel andere manier aanpakken.

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

Statement Thijs

Igone schoof aan bij BNR-radioprogramma ‘The Friday Move’ en dat was niet om over de relatie met Thijs te praten, maar Wilfred Genee wilde hier toch nog even iets van weten. ‘Ik moet die vragen stellen, maar aan de andere kant denk ik: waarom moet ik die vragen eigenlijk aan je stellen? Weet je wel, over je privéleven’, zegt hij. Igone antwoordt met dat die vraag niet per sé nodig is, maar dan gaat Wilfred verder. ‘Maar het komt omdat je zelf ook dingen op Instagram zet en je geeft het in interviews aan. Waarom is het zo dat je als bekende Nederlander opeens verantwoording moet afleggen?’, vraagt hij.

Igone laat weten dat zij daar zelf ook geen duidelijk antwoord op heeft. ‘Ik heb dat toen gedaan omdat ik dat op dat moment zo voelde. En inderdaad, wat je zegt: heb je verantwoording af te leggen? Nee, in principe denk ik niet. Aan de andere kant wordt het je niet altijd heel makkelijk gemaakt.’ Als Wilfred vertelt dat hij nooit zo’n statement naar buiten zou brengen, vertelt Igone dat zij hier ook niet meer 100% achter staat. ‘Ik kan nu misschien ook zeggen dat ik dat achteraf, heb ik nu bedacht, niet had moeten doen. En ik geef je gelijk dat ik had moeten denken: zoek het allemaal maar uit. Ik heb nu ook wel zoiets van: schijt’, vertelt zij.

Bron en Beeld: BNR-radioprogramma 'The Friday Move'

Delen

Meer over Igone de Jongh

LEZEN: Vindt Igone de Jongh na heftige breuk de liefde in Volendam?
LEZEN: Vindt Igone de Jongh na heftige breuk de liefde in Volendam?
OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
Lees alle artikelen over Igone de Jongh