VIDEO: Nederland gaat stuk om B&B imitaties van Henry van Loon en Jelka van Houten
Zie ook:
Delen

VIDEO: Nederland gaat stuk om B&B imitaties van Henry van Loon en Jelka van Houten

Nu B&B Vol Liefde is begonnen, beginnen de hilarische imitaties van Henry van Loon en Jelka van Houten ook weer. Smullen!

Henry van Loon en Jelka van Houten

Ze zijn al jaren een heel leuk, maar vooral grappig stel: Henry van Loon en Jelka van Houten. Zowel Henry als Jelka kennen we van de Nederlandse televisie. Beide hebben in verschillende films gespeeld of deden mee aan een tv-programma. De twee staan allebei ook bekend om hun humor, daarin heeft het stel elkaar dan ook echt gevonden.

Uit een vorige relatie had Jelka al twee kinderen: zoon Walt en dochter Jean. Samen hebben Jelka en Henry ook nog een kindje gekregen: dochter Bonnie Wilma. Het stel heeft nog nooit een foto gedeeld van hun gezin, Jelka: ‘Dat houd ik graag zo! Maar ik kan je zeggen: ze is bijzonder fantastisch en geweldig.’

B&B Vol Liefde

Gisteren was het dan ein-de-lijk zover: het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde werd uitgezonden. Een start van een nieuw avontuur van 8 B&B-eigenaren zijn nu dagelijks te volgen. Heel veel fans hebben reikhalzend uitgekeken naar dit moment, en dat is niet zo gek, want de voorafgaande jaren was B&B Vol Liefde een van de populairste programma’s van de Nederlandse televisie.

Imitaties

Wie ook groot fan zijn van B&B Vol Liefde zijn Henry en Jelka. Iedere avond zitten ze trouw voor de tv om het wel en wee van de B&B eigenaren op de voet te volgen. Met dit getrouwde acteurskoppel kun je natuurlijk rekenen op perfecte en hilarische imitaties.

Gisteren, na de 1e aflevering, was het dan ook meteen raak. Op de Instagrampagina van Jelka van Houten smullen de volgers van de imitaties.

Benieuwd geworden? Hieronder zie je de imitaties. Probeer de video maar eens te bekijken zonder te lachen! 😉

Bron en Beeld: Instagram Jelka van Houten

Delen

Meer over Jelka van Houten

Jelka van Houten deelt zeldzame video van oudste zoon Walt (11)
Jelka van Houten deelt zeldzame video van oudste zoon Walt (11)
ZIEN: Dít is de mooie moeder van Carice en Jelka van Houten
ZIEN: Dít is de mooie moeder van Carice en Jelka van Houten
Lees alle artikelen over Jelka van Houten