100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Zie ook:
Delen

LEZEN: Moeilijk en ingrijpend besluit voor Maan na comeback

Zij is een andere weg ingeslagen en staat sinds kort weer op het podium. Toch heeft Maan een moeilijk besluit moeten nemen.

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.

Het afgelopen jaar was het stil rondom Maan. Zij heeft aan zichzelf gewerkt en in alle rust nieuwe muziek gemaakt. Een paar maanden geleden kondigde Maan haar comeback aan en zij kwam terug met nieuwe muziek. Wel andere muziek die wij van haar gewend zijn, maar zij staat er zelf 100% achter.

Ingrijpend besluit

Maan heeft de afgelopen week een ingrijpend besluit moeten nemen. Zij heeft haar twee concerten in Gent en Leuven namelijk geschrapt. Deze twee concerten worden samengevoegd met de show die op 23 november wordt gehouden in De Roma in Antwerpen. Dit vertelde William Rutten aan tafel bij Shownieuws.

Volgens het management van Maan heeft zij verschillende redenen voor het schrappen van deze shows. Bij de show in Leuven zou het gaan om logistieke redenen en bij die in Gent om agenda-technische redenen. Met Maan zelf lijkt het wel goed te gaan. Eerder gingen er geruchten rond dat de shows zijn geannuleerd vanwege het feit dat de kaartverkoop slecht gaat…

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Maan

Emotionele Karel over Maan: 'Het is niet niks om een keuze te maken'
Emotionele Karel over Maan: ‘Het is niet niks om een keuze te maken’
LEZEN: Maan reageert op geruchten over drugsgebruik
LEZEN: Maan reageert op geruchten over drugsgebruik
Lees alle artikelen over Maan