100%NL Magazine Irene Schouten ANP
Zie ook:
Delen

WAUW: Irene Schouten deelt vol trots haar zwangere buik!

Op Instagram showt Irene Schouten vol trots haar zwangere buik. Ze is stralend zwanger!

Irene Schouten

Irene Schouten kennen we allemaal als de blonde, vrolijke schaatsster. Ze is nog maar 31 jaar maar heeft inmiddels al ontzettend veel titels en prijzen op haar naam staan. Zo is ze onder andere drievoudig Olympisch kampioen!

Een paar maanden geleden reed ze nog haar beste WK afstanden ooit: ze won drie wereldtitels en een zilveren plak. De goedlachse Irene was nog altijd in topvorm, maar zij maakte in februari bekend te gaan stoppen met schaatsen.

In verwachting

Samen met haar man Dirkjan verwacht Irene binnenkort haar eerste kindje. Het stel is dolgelukkig met de zwangerschap, ondanks dat de zwangerschap niet helemaal vlekkeloos verloopt. Irene heeft in het begin van haar zwangerschap veel last gehad van HG, en werd daarom een aantal keer opgenomen in het ziekenhuis. Vanuit haar ziekenhuisbed deelde Irene destijds een foto met daarbij de tekst: ‘Deze periode had ik mij niet zo voorgesteld.’

Zwangere buik

Gelukkig lijkt het nu weer helemaal goed te gaan met Irene en deelt ze op Instagram een foto waarop haar zwangere buik goed te zien is. Ze straalt naast haar man Dirkjan en ziet er waanzinnig uit. Wauw, Irene is echt prachtig zwanger!

‘Wanneer je in februari dacht, deze zomer eindelijk eens ‘echt’ naar de kermis te kunnen.’

Benieuwd naar de foto van Irene? Die zie je hieronder.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Irene Schouten

FOTO: Irene Schouten deelt romantisch kiekje met haar man
FOTO: Irene Schouten deelt romantisch kiekje met haar man
LEUK: Irene Schouten en haar zus tegelijkertijd zwanger
LEUK: Irene Schouten en haar zus tegelijkertijd zwanger
Lees alle artikelen over Irene Schouten