100%NL Magazine BB Vol Liefde Mike
Delen

JAAAA: B&B Vol Liefde-Mike deelt foto’s van zijn nieuwe vriendin!

Mike, één van de B&B eigenaren uit het laatste seizoen van B&B Vol Liefde deelt vol trots op Instagram een aantal kiekjes van zijn nieuwe vriendin.

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zit er weer op en heel Nederland zat iedere dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering bracht ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is en blijft geweldige televisie!

Mike

Het B&B-sprookje had voor Mike geen mooi einde, máár dat maakt nu niet meer uit, want hij heeft er een nieuwe liefde voor teruggekregen. Mike is smoorverliefd, maar over zijn nieuwe liefde wil hij niet heel veel kwijt. ‘Het ging best snel, moet ik zeggen. Toen de opnames klaar waren, voelde ik dat ik de liefde niet verdiende. Toen vond ik dat ik op een low point was, en opeens kwam zij’, vertelde hij.

Aan RTL Boulevard vertelde hij nu verliefd: ‘Ik ben stapelverliefd. Het is ontstaan door heel veel dingen van het programma.’ Het stel heeft elkaar ontmoet in een discotheek en daarna hebben zij veel gedatet. Tijdens de reünie liet Mike weten dat zijn nieuwe vriendin niets van de media wil weten, dus dat ze zich uit de schijnwerpers zou houden.

Wel liet een smoorverliefde Mike een aantal dagen later aan RTL Boulevard weten dat hij zeker weet dat dit de moeder wordt van zijn kinderen. Benieuwd naar dat fragment? Dat zie je hier!

Nieuwe vriendin

Vandaag doorbreekt Mike de stilte en deelt hij op zijn Instagram vijf foto’s waarop hij straalt met zijn nieuwe vriendin. Wauw, de foto’s zijn werkelijk prachtig geworden!

‘Dit meisje? Ze is een echte blijver.’

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen