Jake Paul open en bloot in podcast: 'Ze is zwanger'
Zie ook:
Delen

Jake Paul open en bloot in podcast: ‘Ze is zwanger’

Jake Paul was te gast in een podcast en daar vertelde hij eerlijk over een zwangerschap en toekomst met zijn vriendin...

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Relatie met Jake Paul

Nadat vorig jaar haar jarenlange relatie met schaatser Koen Verweij op de klippen liep genoot Jutta van haar vrijgezelle leven. Voor een paar maanden was de blonde schone een van de meest begeerde vrijgezellen van Nederland. Totdat ze de Amerikaanse bokser Jake Paul ontmoette…

Want een paar weken geleden maakten Jutta en Jake bekend dat ze officieel een setje zijn! Met een paar hele romantische kiekjes maakte het kersverse stel hun relatie bekend.

Zwanger

Op het TikTok-account van Fightinginc verscheen zondagavond een video, waarop de podcast met Jake Paul te zien was. Hij vertelt open en bloot over de toekomst met zijn vriendin en hij heeft het zelfs al over kinderen. ‘Ik wil een familie met haar’, zegt hij eerst. Vervolgens vallen alle monden open en iedereen kijkt Jake verbaasd aan. ‘Ze geeft Jake Paul een serieuze blik. Een blik die alleen zij begrijpen. Ga weg!’, zegt één van de presentatoren van de podcast. Jake Paul knikt en zegt: ‘Ze is zwanger.’ Waarop de rest in de kamer begint te klappen.

De video lijkt uit 2022 te komen en toen hadden Jake Paul en Jutta nog geen relatie met elkaar. Hij verwees hiermee waarschijnlijk naar zijn ex.

Bron en Beeld: Fightinginc TikTok

Delen