100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Jan de Hoop keert terug als presentator

Jan is al een paar jaar niet meer te zien als presentator, maar tóch lijkt hij nu terug te keren. Is het maar voor 1 keer?

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Terugkeer

Het is al ruim twee jaar geleden dat Jan voor het laatst te zien was als presentator, maar heel Nederland mist hem. Hij deelde dan ook geweldig nieuws op Instagram, want hij keert terug als presentator. Het is waarschijnlijk maar voor één keer, maar dat mag de pret niet drukken. ‘Leuk! Volgende week woensdag een keertje @tijdvoormax presenteren samen met Martine van Os. Ik verheug mij er zeer op’, schrijft een enthousiaste Jan op Instagram.

Er wordt massaal gereageerd onder dit bericht. ‘Dat wordt ouderwets gezellig!’, ‘Jan. Een goede welkome aanvulling. De tv wereld mist presentatoren zoals jou!’ en ‘Kijk uit he Jan straks willen wij dat elke dag’, is een greep uit de reacties. Wij weten nu al één ding zeker: dit wordt een groot succes!

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

Slecht nieuws voor Jan de Hoop en Coen: 'Ooggetuigen hebben de politie gebeld'
Slecht nieuws voor Jan de Hoop en Coen: ‘Ooggetuigen hebben de politie gebeld’
MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws
MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws
Lees alle artikelen over Jan de Hoop