100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles deelt hartverscheurende video van Lina op het graf van Donna

Vandaag zou Jan en Caroline's dochter Donna 4 jaar zijn geworden. Lina zingt vrolijk een liedje op haar graf...

Jan en Caroline

Jan Dulles en Caroline Mol vormen al jaren een koppel. Het stel woont samen met hun kinderen James en Lina op de dijk in Volendam. Het stel heeft al heel veel met elkaar meegemaakt en zij zijn door hele diepe dalen gegaan, maar hier zijn zij nog sterker uitgekomen.

Dochter Donna

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Hartverscheurende video

Vandaag is een hele emotionele en zware dag voor Jan en Caroline, want dochter Donna zou vandaag jarig zijn. Dochter Lina snapt het nog niet helemaal en zij zingt vrolijk een verjaardagsliedje op haar graf. Jan deelt er een video van op Instagram en hij schrijft: ‘Grote zus Donna zou vandaag 4 jaar zijn geworden. Een verdrietige gedachte maar voor Lina is een verjaardag een verjaardag.’ Wat een ongelooflijk mooie, hartverscheurende video is dit. Wij hebben een brok in ons keel bij het kijken van dit filmpje…

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Verliefd op de kermis'
Column Jan Dulles: ‘Verliefd op de kermis’
AAWH: Duizenden likes voor stralende Jan Dulles en dochter Lina
AAWH: Duizenden likes voor stralende Jan Dulles en dochter Lina
Lees alle artikelen over Jan Dulles