10pmagazine_jansmit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Trotse Jan Smit deelt prachtige foto van de 2 vrouwen in zijn leven

Op Instagram deelt Jan Smit een prachtige foto van 2 van de 3 belangrijkste vrouwen uit zijn leven.

Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

De 2 vrouwen uit zijn leven

De afgelopen weken genoot Jan van een overheerlijke vakantie. We hopen dat hij er wel een beetje van heeft kunnen genieten, aangezien hij zich grote zorgen heeft gemaakt over bonusdochter Fem. Fem is namelijk deze zomervakantie voor het eerst alleen met vriendinnen op vakantie gegaan, en dat heeft Jan veel kopzorgen gegeven. ‘Ik zit letterlijk met mijn handen in het haar’, zei hij hier onder andere over.

Jan heeft 3 vrouwen in zijn leven die ontzettend belangrijk voor hem zijn. Natuurlijk zijn dat zijn vrouw Liza en dochters Fem en Emma. Op Instagram deelde hij een paar weken geleden een te leuk kiekje van Liza en Emma. Wat een prachtige dames. Jan mag zich heel gelukkig rekenen!

100%NL Magazine Jan Smit Liza Emma

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Jan Smit overladen met leuke reacties na delen van foto met zijn ouders
MOOI: Jan Smit overladen met leuke reacties na delen van foto met zijn ouders
WAUW: Jan Smit maakt fans gek met mogelijke samenwerking met dít icoon!
WAUW: Jan Smit maakt fans gek met mogelijke samenwerking met dít icoon!
Lees alle artikelen over Jan Smit