100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit maakt zich grote zorgen om bonusdochter Fem: ‘Ik zit met mijn handen in mijn haar.’

Fem, de 16-jarige bonusdochter van Jan Smit, gaat binnenkort voor het eerst zonder ouders op vakantie en Jan Smit maakt zich grote zorgen.

Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Grote zorgen om bonusdochter Fem

Jan Smit is stapelgek op zijn drie kinderen. Fem is de oudste van het stel en is de dochter van Jan’s vrouw Liza uit een eerder huwelijk.

De vakantieperiode staat weer voor de deur en de voorpret is al een beetje begonnen. Ook voor Fem, want de 16-jarige dame gaat binnenkort voor het eerst zonder ouders op vakantie. De reis gaat naar Chersonissos. Fem kan het niet afwachten en heeft ontzettend veel zin in haar vakantie, maar bonuspapa Jan daarentegen…

Tijdens zijn show op Sterren NL Radio laat Jan weten met zijn handen in het haar te zitten nu Fem binnenkort vertrekt. ‘Fem is nogal een flierefluiter. Ik vertrouw haar blind, daar gaat het niet om. Maar ja, je bent zo bang dat… worden ze niet… je hoort wel eens van die verhalen, ook toen ik er zelf was; de een wordt overvallen, dan wordt er wat in je glas gegooid, of ze zijn zelf voor het eerst dronken en raken spullen kwijt, paspoorten weg.’ Jan is niet de enige die zich zorgen maakt om zijn dochter, heel veel ouders zullen zijn gevoelens herkennen.

Jan, het komt vast goed! En Fem…heel veel plezier! 😉

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws, Steren NL Radio

Delen

Meer over Jan Smit

LEZEN: Volgt Senn Smit zijn vader op als zanger of acteur?
LEZEN: Volgt Senn Smit zijn vader op als zanger of acteur?
Verbaasde Jan Smit over gekke actie: 'Ja, dat is dan best gek.'
Verbaasde Jan Smit over gekke actie: ‘Ja, dat is dan best gek.’
Lees alle artikelen over Jan Smit