100%NL Magazine B&B Vol Liefde
Delen

OE LA LA: Zó zag Jan uit B&B Vol Liefde er vroeger uit!

Op Instagram gaat er een foto rond van Jan uit vervlogen tijden. Maar zo hé: HOTTIE ALERT!

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is weer begonnen en heel Nederland zit elke dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering brengt ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is geweldige televisie!

Één van de B&B eigenaren van dit seizoen is Iris. Ze runt een B&B in Griekenland op een sprookjesachtige locatie, zo aan de zee. Sinds haar deelname is Iris al veel het onderwerp van gesprek geweest, zo liet de familie van haar ex-man ook van zich horen. Waar dat over ging, dat lees je hier!

Zó zag Jan er vroeger uit

Één van de mannen die bij de B&B van Iris langsgekomen is, is de nog altijd fitte Jan. Vanaf het moment dat Jan en Iris elkaar hebben ontmoet spatten de vonken er gelijk van af. Iris is vooral onder de indruk van Jan zijn danskunsten en kan dan ook niet wachten om veel vaker met hem de dansvloer te bestormen.

Op Instagram circuleert er een foto van Jan van héél wat jaren geleden. En wat blijkt: Jan was vroeger een echte hunk! We zouden hem haast niet herkennen! Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

Als Iris hem toen toch eens tegen het lijf was gelopen…. 😉

Beeld: RTL/Videoland, Bron: Instagram

Delen