100%NL Magazine Joe Buck
Delen

Joe Buck brengt eerste Nederlandstalige single uit

We kennen Joe Buck natuurlijk van zijn grote hitsingle The Way You Take Time dat in 2019 wekenlang overal te horen was. De zanger gaat een spannende periode tegemoet dat wordt afgetrapt met het uitbrengen van zijn nieuwe single 'wat als' en natuurlijk staat zijn deelname aan het populaire programma Beste Zangers centraal. 

Lied met betekenis

Joe: “‘wat als’ is een nummer over ouder worden en dementie. Dementie wordt binnen 20 jaar volksziekte nummer één en 1 op de 5 mensen krijgt het. Toen ik deze cijfers hoorde ging ik nadenken over hoe mijn geliefden of ikzelf dit zouden kunnen krijgen in de toekomst. Ik zou het zo erg vinden voor de mensen om mij heen als ik hen zou vergeten. Met dit liedje wil ik ze laten weten dat ik van hen houdt en dat ik dankbaar ben voor wat we hebben meegemaakt samen, wat er ook in de toekomst gebeurt! Zij spoorden mij ook aan dit liedje te delen. Hopelijk kan dit liedje mensen steun geven die hier mee te maken hebben en geeft het een stem aan de liefde van iedereen die dit zelf niet meer duidelijk kan maken.

Ik denk aan jou

De nieuwe single ‘wat als’ van Joe Buck is nu te luisteren via Spotify. Wil jij ook iemand een hart onder de riem steken of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Print dan onderstaande kaart of stuur het digitaal via de mail of een appje.
Delen