100%NL Magazine Frans Bauer John de Bever
Zie ook:
Delen

John de Bever doet opvallende uitspraken over het privéleven van Frans Bauer

In een interview met Nieuwe Revu is John de Bever bijzonder openhartig over het privéleven van publiekslieveling Frans Bauer.

Frans Bauer

“Als sterren aan de hemel staan,” dan denk je natuurlijk meteen aan niemand minder dan onze eigen Frans Bauer! Met zijn aanstekelijke lach, hartverwarmende persoonlijkheid en onvergetelijke hits heeft Frans een speciale plek in de harten van vele Nederlanders veroverd.

Twee weken geleden deelde Frans nog een hartverscheurende foto op zijn Instagram, hij schreef hierbij: ‘Dit is onze laatste foto samen.’ Gelukkig kon Frans op heel veel steun van zijn fans rekenen.

John de Bever over Frans Bauer

Het geruchtencircuit draait overuren over een mogelijk slippertje tussen Frans en Sieneke, maar voor John de Bever blijft Frans boven alles die ‘sympathieke volksheld; die hij graag tegenkomt op feestjes door het hele land. Of Frans het in zich heeft om een scheve schaats te rijden, weet ik niet’, bekent John eerlijk. ‘Daar ken ik hem eigenlijk niet goed genoeg voor.’ Wat John wél zeker weet, is dat hij Frans al sinds zijn doorbraak in All You Need Is Love in 1992 bewondert.

Sinds Yvonne Coldeweijer haar Juicekanaal startte barstte er een heuse bom in BN’erland. De ene na de andere BN’er werd aan de schandpaal genageld na de wildste geruchten en vermeende affaires. Gelukkig is er altijd één BN’er waar we op kunnen bouwen, en dat is Frans. Houden zo Frans! 😉

Bron en Beeld: Instagram, Nieuwe Revu

Delen

Meer over Frans Bauer

Treurige breuk voor Frans Bauer: 'Wil geen ruzies en strijd meer'
Treurige breuk voor Frans Bauer: ‘Wil geen ruzies en strijd meer’
WAUW: Frans Bauer ontroert duizenden fans met speciaal bericht
WAUW: Frans Bauer ontroert duizenden fans met speciaal bericht
Lees alle artikelen over Frans Bauer

Meer over John de Bever

John de Bever doet opvallende uitspraken over het privéleven van Frans Bauer
John de Bever doet opvallende uitspraken over het privéleven van Frans Bauer
Groot verlies voor John en Kees de Bever: 'Mijn hart huilt'
Groot verlies voor John en Kees de Bever: ‘Mijn hart huilt’
Lees alle artikelen over John de Bever