100%NL Magazine John en Daniëllle van 't Schip
Zie ook:
Delen

John van ‘t Schip emotioneel: ‘Wat een mooie reis heb ik met jou mogen beleven…’

John mist zijn vrouw iedere dag, maar gisteren even iets meer. 35 jaar geleden stapten zij namelijk in het huwelijksbootje en daar staat John op emotionele wijze bij stil...

John van ‘t Schip

John van ‘t Schip is een Nederlands-Canadees voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. John is vanaf 30 oktober tot het einde van dit seizoen aangesteld als trainer van AFC Ajax. De club stond laatste en kroop met hulp van John als trainer steeds weer een plekje omhoog.

Vorig jaar heeft John afscheid moeten nemen van zijn vrouw en grote liefde, Daniëlle van ‘t Schip. Daniëlle overleed aan de gevolgen van kanker. Samen kregen zij twee kinderen: Davy en Estelle.

Een prachtige reis

John moet zijn vrouw alweer veel te lang missen en dat is iedere dag heel zwaar en emotioneel voor hem en de kinderen. Gisteren zouden John en Daniëlle hun 35-jarig huwelijksjubileum vieren, maar helaas zonder Daniëlle dit jaar. Op Instagram plaatst hij de mooiste foto’s en daarbij een bijzondere, maar vooral ontroerende tekst.

‘“You and I” op 16 mei 1989… Lieve schat, de eerste zonder jou hier op aarde. Vandaag 35 jaar geleden gaven wij elkaar ons jawoord. Wat een mooie reis heb ik met jou mogen beleven… Onze 2 prachtige kinderen die ons vergezelden en ons gezin compleet maakten… Met jou de hele wereld over gereisd en in Italië Australië Mexico en Griekenland gewoond.. Altijd bij elkaar.. Jij m’n grote liefde! En nu… Jij bent alleen verder gaan reizen maar we voelen en zien jou in alles en jij reist voor altijd met ons mee. Jouw lach, jouw verhalen, jouw liefde, jouw energie zijn in ons verweven en het gemis is enorm… Love you always and forever. Proost Amore mio’, schrijft John emotioneel. Wat heeft hij dit mooi verwoord. John, Estelle en Davy zijn zo sterk samen!

Bron en Beeld: Instagram Jonn 't Schip

Delen