100%NL Magazine Joost Klein
Zie ook:
Delen

Joost Klein reageert enthousiast op stop van onderzoek

Onlangs is bekend gemaakt dat het onderzoek tegen Joost Klein is stopgezet. Nu reageert hij zelf.

Joost Klein

Joost Klein is 26 jaar oud en ontzettend talentvol. Hij is niet alleen muzikant, maar daarnaast ook schrijver en kunstenaar. Samen met zijn band heeft hij opgetreden op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Zijn optreden op Lowlands werd vorig jaar zomer razend enthousiast ontvangen en de grote menigte ging helemaal uit hun dak.

Joost is niet alleen bekend in Nederland, hij is ook België en Duitsland aan het veroveren!

Enthousiast

Onlangs maakte het Zweedse OM bekend dat het het onderzoek tegen Joost Klein is stopgezet vanwege een gebrek aan bewijs. Nu laat Joost zelf van zich horen. Op zijn Instagram plaatste hij gister een foto met de tekst: ‘De laatste paar maanden waren verschrikkelijk. Hoewel ik ervan hou om overal ter wereld op te treden, voelde iets niet goed. Waarom moesten we zo lang wachten op een antwoord? Elke dag voelde ik me onzeker terwijl ik de waarheid kende. Er is geen zaak tegen mij, omdat er nooit een zaak was.’

Enthousiast gaat hij verder: ‘Raad eens? LIEFDE WINT ALTIJD. VERTROUW HET PROCES!!!!! OOK AL WAS IK ALLE HOOP VERLOREN’. Nu kan Joost zich weer volop focussen op het afmaken van zijn nieuwe album. Hij sluit af: ‘WE ZIJN TERUG BABY!!! ALBUMMODUS!!!!!!!’.

Het volledige bericht van Joost zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Joost Klein

Delen

Meer over Joost Klein

WOW: Groot succes voor Joost Klein!
WOW: Groot succes voor Joost Klein!
Geweldig nieuws voor Joost Klein: 'Dromen komen uit'
Geweldig nieuws voor Joost Klein: ‘Dromen komen uit’
Lees alle artikelen over Joost Klein