100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

MOOI: Katja Schuurman poseert met belangrijkste man in haar leven

Katja Schuurman genoot gisteren samen met de belangrijkste man in haar leven van veel gezelligheid en lekker eten. Dit soort momenten zijn om te koesteren.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige presentatrice en actrice en daarnaast ook nog een liefhebbende moeder. Ze werd bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ze acteert niet alleen, ze presenteert ook! Haar spontane persoonlijkheid maakt dat heel Nederland Katja in het hart heeft gesloten. Wat een powervrouw!

Gezin

Naast haar drukke baan is Katja ook nog moeder van twee dochters: Sammie en Coco. Sammie kreeg Katja met haar eerste man Thijs Römer. Sammie is inmiddels alweer 14 jaar oud en lijkt sprekend op haar bekende moeder! Ze heeft dezelfde kenmerkende krullen en innemende lach. Haar tweede dochter kreeg Katja met haar ex Freek van Noortwijk: Coco. Helaas voor Katja strandde ook deze relatie.

Wederzijdse liefde

Gisteren genoot Katja samen met haar vader van een heerlijke lunch in de zon aan het water. Vader en dochter stralen en dat begrijpen wij heel goed, want quality time met elkaar is belangrijk en heel gezellig.

Katja schrijft blij: ‘Een heerlijke middag met mijn vader aan het water, kletsend, in het zonnetje, en met goddelijk eten en zeer gezellige bediening in het prachtige restaurant @restaurantdemark in Durgerdam!’ Haar vader reageert: ‘Was een heerlijke middag: heerlijk weer, heerlijk eten, kletsen lachen en bovenal onze wederzijdse liefde. Ik ben een gelukkige papa!’ Wat een lieve woorden naar elkaar en wat een prachtige foto!

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

OH NO: Katja Schuurman deelt foto's van gezicht na ongelukje
OH NO: Katja Schuurman deelt foto’s van gezicht na ongelukje
OOH LA LA: Katja Schuurman poseert in doorschijnende lingerie
OOH LA LA: Katja Schuurman poseert in doorschijnende lingerie
Lees alle artikelen over Katja Schuurman