100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

FOTO: Katja Schuurman draagt bizarre beugel: ‘Ze keken me na’

Katja Schuurman deelt vandaag een foto waarbij ze een bizarre beugel uit haar jeugd draagt!

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee zijn nog altijd smoorverliefd en onafscheidelijk.

Free the nipple

Vorige week bezorgde Katja haar volgers massaal rode oortjes toen ze een nietsverhullende foto deelde op haar Instagrampagina. ‘Free the nipple’, schreef ze bij het kiekje. De volgers van Katja werden helemaal gek bij het zien van de foto en reageerden massaal. En jullie, hebben jullie die foto ook gezien?

Bizarre beugelbekkie

Waar Katja vorige week dus nog alle hoofden liet draaien met haar ‘free the nipple foto’ deelt ze vandaag een heel ander soort foto. Namelijk eentje waarbij ze een bizarre beugel draagt. Dat is weer even wennen.

Ze schrijft bij het kiekje: ‘Aan alle beugelbekkies en iedereen die onzeker wordt van zijn/haar/hen spiegelbeeld; dit fraaie exemplaar zat in -en om- mijn 12 jarige snuitje. (Op de camping in Frankrijk keken ze me na en dachten ze dat ik van een vreemde verre planeet kwam.)’ De beugel droeg Katja niet voor niets, want vandaag de dag heeft ze een prachtig gebit.

Maar de post van Katja draait helemaal niet om de beugel, ze wil haar volgers een mooie boodschap meegeven. ‘Als objectieve perfectie al bestaat, is het vaak best saai. Be yourself! Bij voorkeur de beste en leukste en meest blije versie van jezelf. Diegene die niet probeert te voldoen aan bedachte tijdelijk heersende schoonheidsidealen. (Waardoor iedereen ineens zo ontzettend op elkaar lijkt) Wees diegene die niet probeert te leven naar verwachtingen van anderen, die niet bang is voor afwijzing maar de kracht en het plezier van het leven voelt door te durven leven naar wat je hart je vertelt.’

Een prachtige boodschap van Katja. Ze sluit zelf af met: ‘Mooie woorden Katja; chapeau! En ga dat nu zelf ook maar weer eens proberen.’

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

OH NO: Katja Schuurman deelt foto's van gezicht na ongelukje
OH NO: Katja Schuurman deelt foto’s van gezicht na ongelukje
MOOI: Katja Schuurman poseert met belangrijkste man in haar leven
MOOI: Katja Schuurman poseert met belangrijkste man in haar leven
Lees alle artikelen over Katja Schuurman