100%NL magazine Kees van der Spek ANP
Zie ook:
Delen

WOW: Zóveel lijken Kees van der Spek en zijn zoon op elkaar

Kees en zijn zoon Joep hebben niet alleen een passie voor misdaad met elkaar gemeen, ze lijken ook sprekend op elkaar!

Kees van der Spek

Iedereen kent Kees van der Spek natuurlijk als misdaadjournalist van programma’s als ‘Oplichters Aangepakt’ en ‘Oplichters in het Buitenland’. Maar naast zijn serieuze rol als misdaadjournalist is hij ook een super leuke vader! Van der Spek heeft samen met Annabelle van der Spek maar liefst 4 zoons, dus hij heeft het er maar druk mee. Kees ziet dit echter niet zo en aan zijn foto’s te zien, is hij graag met hen op stap. Op Instagram deelt Kees regelmatig leuke kiekjes met zijn kinderen. Hij is zo te zien een hele trotse vader!

Zoons

De 4 zoons van Kees en Annabelle heten: Joël, Sil, Jesse en Joep. Ook al zijn het volwassen mannen, zij maken nog veel tijd vrij om met hun vader op stap te gaan. Zij gaan regelmatig samen op reis, eten zo nu en dan samen in een restaurant, of bezoeken samen een concert.

Partner in crime Joep

Kees en zijn zoon Joep delen samen een passie voor misdaad. Zo zijn zij te zien in het programma Oplichters Aangepakt, waar ze oplichters ontmaskeren en slachtoffers de kans geven om hun verhaal te doen. Deze bijzondere interesse is echter niet het enige wat deze vader en zoon met elkaar delen: ze lijken ook sprekend op elkaar! Op Instagram deelt Kees een paar foto’s samen met Joep en de gelijkenissen zijn ongekend. Hun kenmerkende krullen zijn identiek. Zo leuk om te zien!

Beeld: ANP Foto, Instagram

Delen

Meer over Kees van der Spek

Kees van der Spek brengt liefdesode aan zijn vrouw: 'Ben nog precies even verliefd als toen'
Kees van der Spek brengt liefdesode aan zijn vrouw: ‘Ben nog precies even verliefd als toen’
Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!
Tv-kijkers weten het zeker: dit is het teken dat Kees van der Spek de mol is!
Lees alle artikelen over Kees van der Spek