100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

WOW: Kim Feenstra verbluft volgers met nieuwe look én afgetraind lichaam

Kim ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en dit keer wist zij haar volgers weer te laten blozen. Wat ziet zij er toch prachtig uit.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren.

Zoontje Brooklyn

In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn. Brooklyn werd 16 oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het sprookje tussen Kim en Stanley had helaas geen mooi einde. De twee zijn al sinds vorig jaar uit elkaar.

Prachtig en sexy

Kim deelt dagelijks de mooiste foto’s van zichzelf op Instagram en dit tot grote vreugde van haar volgers. Dit keer deelde zij een selfie, net nadat zij bij de kapper vandaan kwam. Haar gekleurde haren zien er prachtig uit, maar Kim is ook volledig afgetraind. Zij verbluft haar volgers wederom met dit prachtige kiekje. ‘Lieverd staat je zooooooo mooi. Love it’, ‘Gorgeous. Staat je heel mooi’ en ‘Wow wat zie je der mooi uit zo’, is maar een greep uit de tientallen reacties, waar wij het volledig mee eens zijn.

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt ontroerend bericht: 'Dit raakte me diep vanbinnen'.
Kim Feenstra deelt ontroerend bericht: ‘Dit raakte me diep vanbinnen’.
Emotionele Kim Feenstra: 'Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.'
Emotionele Kim Feenstra: ‘Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra