100%NL Magazine Dennis Wilt
Delen

ZIEN: Dit zijn de kinderen van Expeditie Robinson-finalist Dennis Wilt!

RTL-weerman Dennis Wilt is een van de finalisten van Expeditie Robinson. Dit zijn zijn kinderen!

Dennis Wilt

Dagelijks zien duizenden mensen hoe RTL-weerman Dennis Wilt het weer van de dag aan het voorspellen is. De goedlachse Dennis zien we tegenwoordig niet meer alleen het weer voorspellen, maar ook strijden op een onbewoond eiland!

En dat doet hij niet zonder succes, hij zit in de finale! Samen met London Loy en Ferry Weertman gaat Dennis de strijd aan om de winst in de wacht te slepen.

Kinderen

Al die weken op het eiland valt niet mee, vooral niet als je je gezin thuis moet lalten. Dennis heeft drie kinderen: Nout, Jolijn en Hidde. Zijn oudste zoon Nout kwam te overlijden nadat hij zwaar gehandicapt werd geboren. Een harde klap voor Dennis en zijn vrouw.

Dennis: ‘We hebben er alles aan gedaan om hem een beetje een leven te geven, maar dat mocht helaas niet zo lang zijn’, liet Dennis weten aan RTV Oost. Alsof het overlijden van zoon Nout nog niet erg genoeg was kreeg kort na zijn overlijden dochter Jolijn de diagnose leukemie. Gelukkig overwon Jolijn deze verschrikkelijke ziekte.

Vandaag de dag zijn Hidde en Jolijn opgegroeid tot volwassen mensen en zijn ze maar wat trots op hun vader. Zie hieronder een aantal foto’s van een hele trotse Dennis!

Bron en Beeld: Instagram Dennis Wilt

Delen