De kijkers weten het zeker: déze BN’ers zitten in de kostuums van ‘The Masked Singer’
Delen

De kijkers weten het zeker: déze BN’ers zitten in de kostuums van ‘The Masked Singer’

Heel Nederland is in de ban van The Masked Singer. Elke week trekt het programma namelijk meer dan een miljoen kijkers. Sommige stemmen haal je er gelijk uit, maar zangers en zangeressen is zelfs voor het publiek nog een raadsel.

Er zijn al zeven figuren ontmaskerd in het programma: de Vuurvogel (Willeke Alberti), de Dinosaurus (Churandy Martina), de Muis (Mariska Bauer), het Skelet (Kim Feenstra), de Koning (Diederik Jekel), de Astronaut (Mattie Valk) en de Yeti (Ernst Daniël Smid).

De Vlinder

De meningen zijn verdeeld over De Vlinder. Sommige denken namelijk dat Babette van Veen in het pak zit, maar de aanwijzingen wijzen er ook op dat Babette in het pak van de Kameleon zit. De Vlinder kreeg onder andere hints over dieren (Babette werkt voor de Partij van de Dieren) en over Nostalgie (Ze zat vroeger in de meidengroep Linda, Roos en Jessica). Kim-Lian van der Meij zou het ook nog kunnen zijn. Die woont op dit moment in Zweden en had vroeger stekeltjes haar. We gaan het zien!

De Lama

Het zou natuurlijk hilarisch zijn als er daadwerkelijk een ‘Lama’ van het bekende programma De Lama’s in het pak zou zitten. Toch kan dit ook een afleiding zijn. Tijl Beckand komt dus vaak voorbij maar veel mensen denken ook dat het Joris Linssen is.

Neptunus

De echte fans halen hun favoriete artiest er gelijk uit: Neptunus is niemand minder dan Jan Dulles. Het zou ook kloppen met de hints die gegeven zijn. De 3js deden mee aan Het Songfestival in 2011 en Jan is een grote fan van Elvis.

De Aap

Mensen zijn er nog niet helemaal over uit wie in het pak van De Aap zit. De namen Faja Lourens en Emma Wortelboer komen veel voorbij, maar het kan ook zomaar zijn dat Famke Louise in het pak zit. De hints supermarkt en geld wijzen namelijk naar een van de videoclips van Famkes die zich afspeelt in een Supermarkt en waar ze over geld zingt. Of is het toch Bibi Breijman met haar muzikale wederhelft? We zien het misschien vanavond!

De Panter

Deze diva moet niemand minder zijn dan Nicolette van Dam! De hint kleding wijst namelijk naar haar kledinglijn met Shoeby en het Afrika gehalte in haar video’s wijzen weer naar de film Zoop in Afrika waar Nicolette in mee speelde. Haar man Bas Smit is ook gek op panterprint. Dus 1 en 1 is…..

De Kameleon

Dit pak is toch wel een van onze favorieten! De zangeres die erin zit is alleen nog niet helemaal duidelijk. Het kan dus Babette van Veen zijn, maar de afgelopen week denken ook veel mensen dat Samantha Steenwijk in het pak zit. Bovendien is Samantha gek op Formule 1 en op klussen.

De Zebra

Deze gezellige en hilarische Zebra kan niet anders dan Najib Amhali zijn. Zijn dansmoves en grapjes doet iedereen denken aan de cabaretier. Toch worden ook een paar andere namen genoemd, omdat de beelden van het Feyenoord-stadion niet matchen met Najib. Najib is namelijk een Ajacied. Voetballers Royston Drenthe en Nathan Rutjes worden ook nog genoemd.

De Vos

Als laatste De Vos. De hints verklappen niet zoveel over deze zangeres, dus worden meerdere namen genoemd aan de hand van de stem. Carice van Houten, Anouk Hoogendijk, Ellen ten Damme en Noortje Herlaar komen allemaal voorbij. ­­­­­

Bron: Twitter, Instagram | Beeld: RTL

Delen