100%NL Magazine Irene Schouten
Zie ook:
Delen

LEUK: Irene Schouten en haar zus tegelijkertijd zwanger

Dit jaar moedigt Irene de Nederlandse sporters vanaf de tribune aan tijdens de Olympische Spelen, en dit doet ze niet alleen!

Irene Schouten

Irene Schouten kennen we allemaal als de blonde, vrolijke schaatsster. Ze is nog maar 31 jaar maar heeft inmiddels al ontzettend veel titels en prijzen op haar naam staan. Zo is ze onder andere drievoudig Olympisch kampioen!

Een paar maanden geleden reed ze nog haar beste WK afstanden ooit: ze won drie wereldtitels en een zilveren plak. De goedlachse Irene was nog altijd in topvorm, maar zij maakte in februari bekend te gaan stoppen met schaatsen.

Niet helemaal vlekkeloos

Een paar maanden nadat Irene besloten heeft om te stoppen met schaatsen brachten zij en haar man Dirkjan geweldig nieuws naar buiten: het stel is in verwachting van hun eerste kindje. Dit leuke nieuws deelde Irene op haar Instagram met een te leuke foto! ‘So grateful and filled with love’, schreef ze bij het kiekje.

De zwangerschap verliep echter niet helemaal vlekkeloos. Irene maakte bekend heel veel last te hebben van HG, en is daarom 2 keer opgenomen in het ziekenhuis.

Tegelijkertijd zwanger

Op haar Instagram deelt Irene een te leuke foto. Hierin is niet alleen Irene met haar prachtige zwangere buik te zien, maar ook haar zus, Catherine Schouten! Ze verteld: ‘Samen een paar dagen in Parijs… niet met z’n tweeën, maar met z’n vieren. We zijn allebei zwanger, hoe leuk!! En onze kleintjes schelen maar 3 weken..’. Deze foto straalt zoveel vreugde uit en we zijn dolblij voor Irene en Catherine.

Bron en Beeld: Instagram Irene Schouten

Delen

Meer over Irene Schouten

WAUW: Irene Schouten deelt vol trots haar zwangere buik!
WAUW: Irene Schouten deelt vol trots haar zwangere buik!
FOTO: Irene Schouten deelt romantisch kiekje met haar man
FOTO: Irene Schouten deelt romantisch kiekje met haar man
Lees alle artikelen over Irene Schouten