100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

LEUK: Spannend nieuw hoofdstuk voor Nick Schilder

Binnenkort zullen fans van Nick hem anders zien dan ze gewend zijn.

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Nick is al heel wat jaren getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie. Naast drie kinderen, heeft het stel ook een hondje, Doefie.

Twee jaar geleden brachten Nick en Simon naar buiten te gaan stoppen als muzikaal duo. Een harde klap voor alle fans die zij door de jaren heen hebben verzameld. Een jaar geleden hielden zij hun afscheidsconcerten in Ahoy en sindsdien gaan zij niet meer als duo door het leven.

Spannend nieuw hoofdstuk

Met de solocarrière van Nick gaat het ongelooflijk goed. Zijn nummers worden heel goed ontvangen door het publiek en onlangs stond hij zelfs in een Amerikaanse hitlijst. Nick geniet onwijs van deze tijd en hij had nooit durven dromen dat het zo goed zou gaan.

Een eigen solocarrière beginnen is natuurlijk niet niks. Het spannende proces van deze verandering zal binnenkort te zien zijn, want Nick krijgt zijn eigen documentaire. Kijkers krijgen onder andere te zien hoe Nick de stap heeft genomen om in het Engels te gaan zingen, met daarnaast beelden van zijn laatste concerten met Simon en zijn thuisleven. In deze documentaire zullen fans een heel andere kant van Nick zien. Avrotrots vertelt hierover: ‘Hij deelt zijn kwetsbaarheid, maar ook zijn optimisme en dankbaarheid voor wat hij al heeft bereikt.’

De documentaire zal 3 september te zien zijn op NPO 3. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten!

Bron: Avrotrots, Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

FOTO'S: Nick en Kirsten opnieuw getrouwd!
FOTO’S: Nick en Kirsten opnieuw getrouwd!
Nick en Kirsten Schilder beleven bijzondere datenight: 'Echt betoverend'
Nick en Kirsten Schilder beleven bijzondere datenight: ‘Echt betoverend’
Lees alle artikelen over Nick Schilder