100%NL Magazine zoon Linda de Mol
Zie ook:
Delen

LEZEN: OM seponeert de strafzaak tegen Jeroen Rietbergen

Dit verrassende nieuws werd vandaag bekendgemaakt...

Linda de Mol

Linda de Mol, bekend als de zus van John de Mol en de bekendste presentatrice van Nederland. Zij is minstens net zo succesvol als haar broer. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series.

Linda is al jaren gelukkig met Jeroen Rietbergen. De twee zijn een paar jaar geleden uit elkaar geweest, vanwege misstanden rondom The Voice Of Holland, maar nu zijn zij alweer een hele tijd gelukkig samen.

Zaak geseponeerd

Jeroen Rietbergen heeft een paar jaar geleden, na de BOOS-afleveringen, toegegeven dat hij grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond tijdens opnames van The Voice of Holland. Meerdere vrouwen vertelden dat zij seksueel geïntimideerd zijn door Jeroen, maar geen van hen deed destijds aangifte. Iets later stapte één vrouw naar de politie en zij kwam er in de rechtszaak alleen voor te staan tegen Jeroen.

Het OM besloot Jeroen te vervolgen en de zaak liep nog steeds, maar nu heeft het OM besloten om de zaak toch te seponeren. Dit vanwege te weinig bewijs in de zaak.

Bron en Beeld: AD

Delen