100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder

Chester is nog maar heel jong, maar dit is nu al zo'n lieve, ondeugende jongen. Op deze foto is hij dan ook echt om op te vreten.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is een van de meest geliefde Nederlandse mediapersoonlijkheden. Ze is niet alleen zangeres, maar ook vlogger en presentatrice. Samen met haar partner Waylon vormt ze al jarenlang een hecht stel. Hoewel ze een paar jaar geleden een zware tijd hebben doorgemaakt, zijn ze hier sterker dan ooit uitgekomen. Dit is extra bijzonder omdat ze samen drie kinderen hebben, dochter Teddy ,zoon Chester en zoon Tjipto, die dagelijks een glimlach toveren op de gezichten van Bibi’s volgers.

Ondeugend en schattig

Bibi deelt, tot grote vreugde van haar volgers, veel foto’s en video’s van haar kinderen op Instagram. Teddy en Chester zijn zo lief voor hun kleine broertje, Tjipto. Wij snappen dan ook dat Bibi en Waylon al weken op een wolk zitten.

De afgelopen weken staan in het teken van de pasgeboren Tjipto, maar ook voor Teddy en Chester wordt natuurlijk veel tijd vrijgemaakt. Op onderstaande foto is te zien dat Bibi er samen met haar zoon een dagje op uit was. Chester poseerde achter een hekje en dit is zo ongelooflijk schattig. Bibi schrijft dan ook: ‘Ik vreet deze op’ en dat begrijpen wij volkomen. Wij kunnen geen genoeg krijgen van dit schattige, ondeugende koppie.

100%NL Magazine Chester Bijkerk

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman laat alle harten smelten met liefdevolle foto van Teddy en Tjipto
Bibi Breijman laat alle harten smelten met liefdevolle foto van Teddy en Tjipto
VIDEO: Bibi Breijman knijpt in Tjipto's schattige wangetjes
VIDEO: Bibi Breijman knijpt in Tjipto’s schattige wangetjes
Lees alle artikelen over Bibi Breijman