LIEF: Wendy van Dijk deelt babygeluk op Instagram
Zie ook:
Delen

LIEF: Wendy van Dijk deelt babygeluk op Instagram

Dit weekend deelde Wendy mierzoete beelden op haar Instagram.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Babygeluk

In december legde Wendy haar werkzaamheden neer, want het werd bekend dat dochter Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft. Lizzy vecht al maanden tegen deze heftige ziekte. Vorige maand deelde Wendy een emotioneel bericht hierover op Instagram: ‘We hebben als gezin een heftig halfjaar achter de rug. Inmiddels weten jullie dat eind december onze wereld stil viel toen we te horen kregen dat onze lieve dochter Lizzy ernstig ziek bleek te zijn, maar met enorme opluchting kan ik delen dat het nu beter gaat met haar. Het grote gevaar is geweken.’

Momenteel is Wendy met haar gezin aan het genieten van een welverdiende vakantie op het schitterende Zakynthos. Dit weekend gaf ze haar volgers een kijkje in hun vakantieplezier door prachtige beelden op Instagram te delen. Op de foto’s straalt Wendy van geluk terwijl ze samen met haar gezin geniet van de zon en het strand. De reeks bestaat uit foto’s met haar gezin, waaronder het schattige kindje Lio, het zoontje van haar bonusdochter Elena. Het is een welverdiend moment van rust en blijdschap voor Wendy en haar dierbaren na de intense en moeilijke maanden die ze hebben doorstaan. Het geluk spat er vanaf!

Benieuwd naar de reeks? Bekijk hieronder de foto’s en video’s.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy Van Dijk over verschrikkelijke periode: 'Enorm bang...'
Wendy Van Dijk over verschrikkelijke periode: ‘Enorm bang…’
ZIEN: Wendy van Dijk deelt prachtig huwelijksnieuws
ZIEN: Wendy van Dijk deelt prachtig huwelijksnieuws
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk