100pmagazine_nickkirsten
Zie ook:
Delen

Heel mooi liefdesnieuws voor Kirsten en Nick Schilder

Kirsten staat vandaag stil bij een bijzondere dag met haar grote liefde, Nick. Het geluk spat van deze foto af. Echt práchtig...

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft een eigen bedrijf, genaamd Making Memories. Daarbij heeft zij een grote groep volgers op Instagram opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Heerlijk gezin!

Huwelijksjubileum

Het is vandaag 8 jaar geleden dat Nick en Kirsten elkaar eeuwige trouw beloofden. Dit deden zij op het strand op Ibiza met een groep vrienden en familie. Ook dochter Nikki en zoon Julian waren hierbij aanwezig. Jackie was destijds nog niet geboren.

Het was echt een sprookjesachtig huwelijk waar Kirsten en Nick met een grote glimlach op terugkijken. Vandaag staat Kirsten stil bij het huwelijksjubileum. Zij deelt een ongelooflijk mooie trouwfoto met Nick en schrijft: ‘Alweer 8 jaar getrouwd met deze geweldige man. Time flies when you’re having fun. (Rijmt gewoon, lees maar is hardop voor).’ Van harte gefeliciteerd, Nick en Kirsten. Op naar nog veel meer mooie, verliefde jaren!

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Nick en Kirsten Schilder vieren feest!
GEWELDIG: Nick en Kirsten Schilder vieren feest!
ZIEN: Kirsten Schilder showt haar goddelijke lichaam in een blauwe bikini!
ZIEN: Kirsten Schilder showt haar goddelijke lichaam in een blauwe bikini!
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder

Meer over Nick Schilder

LEUK: Spannend nieuw hoofdstuk voor Nick Schilder
LEUK: Spannend nieuw hoofdstuk voor Nick Schilder
Nick en Kirsten Schilder beleven bijzondere datenight: 'Echt betoverend'
Nick en Kirsten Schilder beleven bijzondere datenight: ‘Echt betoverend’
Lees alle artikelen over Nick Schilder