100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot

De twee delen niet veel met en van elkaar op social media, maar Linda en Jeroen zijn wel degelijk smoorverliefd. Dat bewijzen deze foto's...

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Linda is al jaren gelukkig met Jeroen Rietbergen. De twee zijn een paar jaar geleden uit elkaar geweest, vanwege misstanden rondom The Voice Of Holland, maar nu zijn zij alweer een hele tijd gelukkig.

Smoorverliefd

Zowel Linda als Jeroen delen niets over hun liefdesleven op social media, want veel mensen hebben er hun mening over klaarliggen. Wel worden zij af en toe gespot en dat is nu weer het geval. Op de cover van Story zijn Linda en Jeroen op meerdere foto’s omarmend te zien. Linda en Jeroen waren samen de honden aan het uitlaten en zij stralen op de foto’s. De twee zijn zo te zien nog steeds smoorverliefd op elkaar.

Bron: Instagram Story en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Linda de Mol

YES: Op deze datum begint het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen
YES: Op deze datum begint het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen
Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: 'Mijn grootste voorbeeld'
Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: ‘Mijn grootste voorbeeld’
Lees alle artikelen over Linda de Mol