WAUW: Liza Sips deelt modelfoto's van knappe dochter
Zie ook:
Delen

WAUW: Liza Sips deelt modelfoto’s van knappe dochter

Liza's dochter ziet er op jonge leeftijd al uit als een topmodel. Met haar lange, donkere haren en blauwe ogen verovert zij nu al alle harten.

Liza Sips

In 2007 werd actrice Liza Sips in één klap bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Na die rol speelde Liza nog in verschillende andere tv-programma’s en in films. Ook heeft ze veel stemmen ingesproken voor verschillende Disney films. Liza is al jaren samen met Ralph Manheim en met hem stapte zij vorig jaar in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee prachtige kinderen: zoon Jonah en dochter Charlize.

Modelfoto’s

Al vanaf haar geboorte verovert dochter Charlize alle harten met haar betoverende, blauwe ogen en lange, bruine haren. Charlize is nog hartstikke jong, maar zij zou nu al aan de slag kunnen als topmodel.

Liza deelt een reeks prachtige foto’s van haar dochter op Instagram. ‘Onze Little Miss Blue Eyes’, schrijft een trotse Liza bij de foto’s. Er wordt massaal gereageerd op deze kiekjes. ‘OMG mega mooie meid’, ‘Wat een modelletje is ze’ en ‘Wat een mooi engeltje. Geboren model’, is een greep uit de reacties. Wij sluiten ons er helemaal bij aan!

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips

Delen

Meer over Liza Sips

Liza Sips beleeft droomweekend met gezin: 'Non stop genoten van ieder moment'
Liza Sips beleeft droomweekend met gezin: ‘Non stop genoten van ieder moment’
Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
Lees alle artikelen over Liza Sips