Manon Meeuwis over ziekenhuisopnames: 'Finaal binnenstebuiten gekeerd'
Zie ook:
Delen

Manon Meeuwis over ziekenhuisopnames: ‘Finaal binnenstebuiten gekeerd’

In de podcast Age Like Fine Wine vertelt Manon openhartig over een heftige periode die zij achter de rug heeft.

Guus en Manon

Jaren geleden wist nog niemand dat zij ooit samen zouden komen en inmiddels zijn zij niet meer bij elkaar weg te denken. Wij hebben het nu natuurlijk over Guus Meeuwis en Manon Meeuwis-Meijers. Manon werkte al jaren als stylist voor Guus. In 2016 strandde Guus’ relatie met zijn ex Valerie en kort daarna besloten Guus en Manon met elkaar verder te gaan. Het stel heeft elkaar twee jaar geleden zelfs het jawoord gegeven. Dit deden zij op een sprookjesachtige locatie in Portugal..

Binnenstebuiten gekeerd

De afgelopen maanden waren alles behalve relaxed voor Manon. In de podcast Age Like Fine Wine vertelt zij over meerdere ziekenhuisopnames. ‘Afgelopen december heb ik een tijdje last gehad van echt helse buikpijn. Dat bleef zó lang aanhouden dat ik uiteindelijk van onderzoek naar onderzoek ging. Dat werd op een gegeven moment ziekenhuisopname na ziekenhuisopname. Ik ben écht finaal binnenstebuiten gekeerd.’

Er kwam niks ernstigs uit en de pijn is ook weer weggegaan. Wat Manon denkt dat het geweest zou kunnen zijn? ‘Door bijvoorbeeld stress of even te veel werken kan de koppeling van je brein naar een zenuw in je buik gaan. En dat kan afgrijselijk veel pijn doen, maar dat is dus niks kwalijks.’ Wat moet dat vervelend zijn geweest zeg. Gelukkig gaat het nu weer beter met Manon.

Bron en Beeld: Podcast Age Like Fine Wine

Delen

Meer over Manon Meijers

Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: 'Het was gewoon echt geen optie'
Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: ‘Het was gewoon echt geen optie’
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Lees alle artikelen over Manon Meijers