100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga bezorgt volgers rode oortjes in galajurk met diepe decolleté

Marieke deelde onlangs een foto in haar Instagram-story en niet zomaar een foto. Een kiekje waar zij menig volger van laat blozen.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is een bekende Nederlandse mediapersoonlijkheid die zowel op radio als televisie haar sporen heeft verdiend. Haar doorbraak kwam bij Qmusic, waar ze naast Mattie en Wietze werkte. In 2018 startte ze samen met Mattie Valk hun eigen radioshow ‘Mattie & Marieke’, die erg populair is. Buiten haar werk op de radio is Marieke ook veel op televisie te zien. Ze nam bijvoorbeeld deel aan Expeditie Robinson, waar ze haar vastberadenheid liet zien, en was jurylid in I Can See Your Voice. Haar veelzijdigheid en passie hebben haar een belangrijke plek gegeven in de Nederlandse mediawereld.

OOH LA LA

Regelmatig deelt Marieke foto’s en video’s met haar volgers op Instagram en dat vinden wij ontzettend leuk. Vaak zijn dit foto’s met haar kinderen, vriendinnen, of van haar werk, maar dit keer is dat anders. Eerder deze week deelde zij een foto in haar Instagramstory waar alle monden van openvielen.

Op de foto draagt zij een prachtige, gouden galajurk. Dit is de jurk die zij drie jaar geleden droeg tijdens het Televiziergala. Marieke ziet er echt beeldschoon uit. ‘Zelf helaas niet in een mooie jurk dit jaar. Heb de dag van het Televiziergala opnames voor het tweede seizoen van Jump’, schrijft zij. Hopelijk kan Marieke er volgend jaar weer bij zijn.

Marieke Elsinga

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga hakt de knoop door en neemt afscheid
Marieke Elsinga hakt de knoop door en neemt afscheid
Marieke Elsinga over online haat: 'Ik zapp altijd weg als ik je kop zie'
Marieke Elsinga over online haat: ‘Ik zapp altijd weg als ik je kop zie’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga