100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Mariska Bauer poseert in het rood en oogst veel lof: ‘Je ziet er weer goed uit!’

Speciaal voor de Hartstichting kleedde Mariska Bauer zich vorige week in het rood, en dat leverde haar een hoop complimenten op!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is al járen getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Frans en Mariska zijn trotse ouders van vier zoons: Christiaan, Frans Jr., Jan en Lucas.

Poseren in het rood

Het afgelopen weekend was het Dress Red Day, een dag waarop de Hartstichting iedereen oproept om zich in het rood te kleden, om zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Natuurlijk deed Mariska Bauer mee aan deze hartverwarmende actie.

‘Vandaag is ‘Dress Red Day’ Vandaag draag ik rood om bewustzijn te creëren voor hart- en vaatziekten. Doe mee en draag ook iets roods! Post een foto van jezelf in het rood en gebruik de hashtag #DressRedDay. Samen maken we een verschil!’

De foto die Mariska plaatste op haar Instagram deed een hoop stof opwaaien, want wauw: Mariska ziet er beter uit dan ooit! Zo schrijven volgers onder de foto: ‘Je ziet er weer goed uit’, ‘Staat je prachtig’ en ‘Wat zie je er goed uit! Wauw!’. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

TE GEK: De Bauers delen gewéldig nieuws!
TE GEK: De Bauers delen gewéldig nieuws!
Mariska Bauer openhartig over verschrikkelijk verlies
Mariska Bauer openhartig over verschrikkelijk verlies
Lees alle artikelen over Mariska Bauer