100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

OEPS: Verklapt Mart Hoogkamer nu al de babynaam?

Een paar dagen geleden maakten zij hun babynieuws publiekelijk bekend, maar laat Mart nu al weten hoe zijn kindje gaat heten?

Mart Hoogkamer

Een paar jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Mart is al jaren samen met zijn vriendin, Jennifer. De twee kochten twee jaar geleden hun droomhuis en zij genieten van ieder mooi moment samen.

Babynieuws

Vorige week maakte Mart bekend dat hij en zijn vriendin in januari hun eerste kindje verwachten. ‘Waneer dromen uitkomen…’, schreef hij bij een prachtige video.

Naam

Privé vroeg Mart naar de zwangerschap en zij vroegen ook of hij en Jennifer al na hebben gedacht over een babynaam. ‘Jazeker. Een jongen krijgt de naam Mart’, antwoordt Mart stellig. ‘Ik zou het zo stoer vinden als deze naam zo voortgezet gaat worden binnen de stamboom. Ik ben trots op mijn naam.’ Mart geeft zijn goede vriend André Hazes als voorbeeld: ‘Hij heeft precies hetzelfde gedaan.’ Dat zou inderdaad heel bijzonder zijn. Of Mart dit echt gaat doen, is niet bekend, maar misschien wordt het wel een meisje. 🙂

Bron en Beeld: privé

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

ZIEN: Mart Hoogkamer maakt geslacht baby bekend!
ZIEN: Mart Hoogkamer maakt geslacht baby bekend!
ZIEN: Vriendin Mart Hoogkamer showt vol trots haar groeiende babybuik
ZIEN: Vriendin Mart Hoogkamer showt vol trots haar groeiende babybuik
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer