100%NL Magazine Familie Meiland
Zie ook:
Delen

Martien doet heftige onthulling over Montana en Dirk: ‘Maxime dacht: dit mag nooit gebeuren’

De twee zijn inmiddels een hele tijd uit elkaar, maar Dirk had net voor de breuk nog grote plannen met Montana. Martien vertelt erover.

Familie Meiland

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland en zij zijn al jaren te volgen op de Nederlandse televisie: de familie Meiland. EricaMartien, Maxime en Montana maakten in 2006 hun televisiedebuut, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’.  Zij verbouwden destijds een chateau in Frankrijk, maar bij dat ene chateau is het niet gebleven. De familie heeft in de jaren daarna nog heel veel verbouwd.

Montana Meiland heeft jarenlang een relatie gehad met Dirk. De twee maakten net na de kerst in 2022 bekend uit elkaar te zijn. ‘We hebben veel mooie momenten gedeeld, maar soms is het beter om elk onze eigen weg te gaan,’ schreven ze destijds.

Ten huwelijk vragen

Over Dirk wordt de afgelopen jaren het een en ander gezegd en geschreven en dat is niet altijd positief. Nu vertelt Martien iets heftigs aan Weekend. Zo zegt hij dat Dirk huilend bij hen aan tafel zat vanwege de liefdesbreuk met Montana. Uit wanhoop wilde Dirk haar met kerst ten huwelijk vragen, maar hier heeft de familie een stokje voor kunnen steken. ‘Huilen, huilen… wij ook huilen. Je kunt er niks aan doen. Hij wilde haar zo graag terug dat er een aanzoek gepland stond’, aldus Martien.

Dirk is overigens nooit op zijn knieën gegaan voor Montana. ‘Toen hij haar wilde vragen kwam Kiki, de dochter van mijn broer Jaap, ertussen. Ze draaide het gesprek om, zodat het gelukkig niet gebeurde.’ Montana was al voorbereid op het feit dat Dirk haar ten huwelijk wilde vragen. Maxime had het aanzoek al ingefluisterd. ‘Maxime dacht: ‘Dit mag nooit gebeuren.’ Dus zij had haar ingelicht, van: ‘Meid, dit kan vanavond gebeuren.’ Montana had al in haar hoofd: ‘Als het gebeurt, dan loop ik weg.”

Maxime wist dat Montana Dirk zou afwijzen en daar wilde zij hem voor behoeden. ‘Het was zijn laatste poging haar terug te winnen, maar dat is dus niet gelukt’, aldus Martien.

Bron en Beeld: Weekend

Delen

Meer over Martien Meiland

LIEF: Martien en Erica Meiland geven kleindochter speciaal cadeau voor 7e verjaardag
LIEF: Martien en Erica Meiland geven kleindochter speciaal cadeau voor 7e verjaardag
Martien Meiland openhartig over relatie en oplichting: 'Huilen, huilen, huilen'
Martien Meiland openhartig over relatie en oplichting: ‘Huilen, huilen, huilen’
Lees alle artikelen over Martien Meiland

Meer over Montana Meiland

WOW! Montana Meiland showt verbluffend eindresultaat na grote verbouwing
WOW! Montana Meiland showt verbluffend eindresultaat na grote verbouwing
Martien doet heftige onthulling over Montana en Dirk: 'Maxime dacht: dit mag nooit gebeuren'
Martien doet heftige onthulling over Montana en Dirk: ‘Maxime dacht: dit mag nooit gebeuren’
Lees alle artikelen over Montana Meiland