MOOI: Martijn Krabbé deelt prachtig en romantisch huwelijksnieuws
Zie ook:
Delen

MOOI: Martijn Krabbé deelt prachtig en romantisch huwelijksnieuws

Al jaren is Martijn dolgelukkig met zijn grote liefde, Deborah. Vandaag zet hij haar in het zonnetje, want zij hebben iets te vieren.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Velen zullen hem kennen als presentator van ‘The Voice Of Holland’ en ‘Kopen Zonder Kijken’. Naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken, zitten zijn 5 grootste liefdes thuis. Uit een eerdere relatie met Amanda Beekman kreeg Martijn 4 kinderen. Inmiddels is de presentator alweer een paar jaar hartstikke gelukkig met zijn liefde Deborah. Met haar is hij in 2019 getrouwd. Samen vormen zij een prachtig gezin van 6.

Begin dit jaar deelde Martijn heftig nieuws, want er was een vorm van kanker bij hem gevonden. Martijn is hiervoor nog steeds in behandeling en hij geeft af en toe een gezondheidsupdate.

Jubileum

Ondanks het feit dat Martijn ziek is, geniet hij wel van de bijzondere en mooie dagen met zijn vrouw en kinderen. Zo waren zij onlangs op vakantie en nu viert het stel hun 5-jarig huwelijksjubileum. Bij een prachtige selfie met Deborah schrijft Martijn: ‘5 jaar getrouwd met de allerliefste allerleukste en allermooiste!! Ik hou zielsveel van jou!!’ Dit is zó lief.

Gefeliciteerd met dit mooie jubileum, mooi stel. Op naar de volgende jaren vol liefde, geluk en gezondheid!

Bron en Beeld: instagram Martijn Krabbé

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Zieke Martijn Krabbé: 'Geniet van het leven, het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn'
Zieke Martijn Krabbé: ‘Geniet van het leven, het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn’
FOTO: Martijn Krabbé laat na lange tijd van zich horen
FOTO: Martijn Krabbé laat na lange tijd van zich horen
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé