FOTO: Martijn Krabbé laat na lange tijd van zich horen
Zie ook:
Delen

FOTO: Martijn Krabbé laat na lange tijd van zich horen

Het is al een lange tijd rustig rondom Martijn en hij vecht nog steeds tegen de kanker, maar nu geniet hij even optimaal van het leven.

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Velen zullen hem kennen als presentator van ‘The Voice Of Holland’ en ‘Kopen Zonder Kijken’. Naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken, zitten zijn 5 grootste liefdes thuis. Uit een eerdere relatie met Amanda Beekman kreeg Martijn 4 kinderen. Inmiddels is de presentator alweer een paar jaar hartstikke gelukkig met zijn liefde Deborah. Met haar is hij in 2019 getrouwd. Samen vormen zij een prachtig gezin van 6.

Begin dit jaar deelde Martijn heftig nieuws, want er was een vorm van kanker bij hem gevonden. Martijn is hiervoor nog steeds in behandeling en hij geeft af en toe een gezondheidsupdate.

Vakantiekiekje

Het ziet ernaar uit dat Martijn samen met zijn gezin aan het genieten is van een welverdiende vakantie. Vorige week deelde zijn dochter al wat kiekjes op Instagram en nu laat Martijn na lange tijd van zich horen. Hij deelt een prachtige selfie met zijn vrouw. Zo te zien gaat het goed met Martijn. Fijn dat zij zo aan het genieten zijn samen.

Bron en Beeld: Instagram Martijn Krabbé

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Zieke Martijn Krabbé: 'Geniet van het leven, het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn'
Zieke Martijn Krabbé: ‘Geniet van het leven, het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn’
GOED NIEUWS: Martijn Krabbé is weer terug van weggeweest
GOED NIEUWS: Martijn Krabbé is weer terug van weggeweest
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé