100%NL Magazine Marco Borsato en zijn moeder
Zie ook:
Delen

Mary Borsato over groot nieuws rondom Marco: ‘Het zal hem pijn doen’

Onlangs werd bekendgemaakt dat er concerten worden georganiseerd met Marco's repertoire. Zelf zal hij hier niet bij aanwezig zijn. Moeder Mary vertelt erover.

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Marco en Leontine zijn inmiddels gescheiden, maar zij gaan nog als goede vrienden met elkaar om.

Rondom Marco is het al een hele lange tijd stil. Hij plaatst, nadat hij jaren geleden negatief in het nieuws kwam rondom misstanden bij The Voice of Holland, bijna niets meer op Instagram en hij treedt ook al jaren niet meer op.

Concertreeks

Een paar weken geleden werd bekendgemaakt dat Marco nooit meer op zal treden. Fans missen zijn muziek enorm en daarom kwam de jaarbeurs in Utrecht met opvallend nieuws. Zij organiseren namelijk een concertreeks waar Marco’s repertoire te horen is. Hierbij zal Marco helaas niet aanwezig zijn.

Veel pijn

In een interview met Privé reageert Marco’s moeder Mary op de concertreeks. Moeder en zoon hadden deze concerten namelijk niet aan zien komen. ‘Ik zie het als een teken dat het tij aan het keren is. Ik merk al een tijdje dat er intussen steeds meer mensen gaan twijfelen aan alle beschuldigingen’, aldus Mary. Deze concerten zijn daar een voorbeeld van.

Mary laat weten dat Marco niet bij deze concerten aanwezig zal zijn. ‘Ik ga ervan uit dat hij niet komt om even zijn gezicht te laten zien. Hij mijdt het publieke leven.’ Ook vertelt zij dat haar zoon gemixte gevoelens zal hebben bij deze concertreeks. ‘Het is allemaal een beetje dubbel. Ik denk dat Marco blij is met de concerten, maar het zal hem tegelijkertijd ook pijn doen dat hij er niet bij betrokken is.’

Toch zal Marco wel een beetje betrokken zijn bij de concerten, want hij is een voorstander van opkomend talent ondersteunen bij het starten van een carrière en tijdens deze concerten worden zijn nummers gezongen door vier onbekende zangers en zangeressen. ‘Het is alsof de organisator, die wij niet kennen, op één lijn met Marco zit’, aldus Mary. Wat mooi!

Bron en Beeld: Privé

Delen

Meer over Marco Borsato

Na lange stilte laat Marco Borsato weer van zich horen
Na lange stilte laat Marco Borsato weer van zich horen
Groot nieuws over concertreeks Marco Borsato
Groot nieuws over concertreeks Marco Borsato
Lees alle artikelen over Marco Borsato