100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

OH NO! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer nemen drastisch besluit

Maxime en Leroy zullen niet blij zijn dat zij dit besluit moesten nemen, maar helaas zit er niets anders op.

Maxime Meiland

Maxime Meiland verscheen voor het eerst op de Nederlandse televisie als een jong meisje. In 2006 besloten haar ouders, Martien en Erica Meiland, deel te nemen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Destijds verhuisde het gezin, bestaande uit Martien, Erica en hun jonge dochters Montana en Maxime, naar Frankrijk. Sindsdien heeft het gezin meerdere verhuizingen meegemaakt en is daardoor bijna wekelijks op tv te zien.

Uit een eerdere relatie kreeg Maxime haar dochter Claire. Samen met haar grote liefde en echtgenoot Leroy kreeg ze nog een dochter, Vivé. Samen vormen ze een prachtig gezin.

Drastisch besluit

Maxime en Leroy kochten een paar jaar geleden hun droomvilla in Noordwijk. De villa ontbrak hen aan niets en dit leek echt het eindstation te zijn voor het stel. Toch bleek dit niet het geval, want de villa kwam na een paar maanden weer in de verkoop. Helaas heeft tot op heden nog niemand interesse in deze riante woning. Het stel heeft de prijs voor de villa nu voor de tweede keer moeten verlagen. Zelf betaalden zij zo’n 2,2 miljoen euro voor de villa en inmiddels staat de woning voor 1,9 miljoen te koop. Hopelijk heeft het koppel geluk en wordt de woning heel snel verkocht.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Maxime Meiland

FOTO: Maxime Meiland viert groot feest!
FOTO: Maxime Meiland viert groot feest!
ZIEN: Maxime Meiland en Leroy delen nieuwe gezinsfoto mét een leuke verrassing!
ZIEN: Maxime Meiland en Leroy delen nieuwe gezinsfoto mét een leuke verrassing!
Lees alle artikelen over Maxime Meiland