Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maxime Meiland en Leroy delen nieuwe gezinsfoto mét een leuke verrassing!

Op Instagram deelt Maxime Meiland een nieuwe gezinsfoto samen met Leroy en haar dochters, mét daarop ook een schattige verrassing!

Maxime Meiland

Maxime Meiland verscheen voor het eerst op de Nederlandse televisie als een jong meisje. In 2006 besloten haar ouders, Martien en Erica Meiland, deel te nemen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Destijds verhuisde het gezin, bestaande uit Martien, Erica en hun jonge dochters Montana en Maxime, naar Frankrijk. Sindsdien heeft het gezin meerdere verhuizingen meegemaakt en is daardoor bijna wekelijks op tv te zien.

Uit een eerdere relatie kreeg Maxime haar dochter Claire. Samen met haar grote liefde en echtgenoot Leroy kreeg ze nog een dochter, Vivé. Samen vormen ze een prachtig gezin.

Nieuwe gezinsfoto

Op Instagram houdt Maxime haar volgers en fans dagelijks op de hoogte van haar leven. Zo zien we haar vaak gezellig met haar ouders tijd doorbrengen, deelt ze regelmatig foto’s en video’s van Claire en Vivé en neemt ze haar fanbase ook mee naar haar werk. Het is een feestje om Maxime Meiland te volgen!

Het afgelopen weekend deelde Maxime een prachtige gezinsfoto. We zien Maxime stralen in een zomers jurkje in bloemenprint, terwijl dochters Claire en Vivé de show stelen in een roze jurkje. Wat worden de meiden alweer groot zeg!

Maar niet alleen het gezin staat prachtig op deze foto, er is nog een verrassing. Want wie mag er uiteraard niet ontbreken op de foto? Juist, hond Hummer! Hummer woont alweer sinds een jaar bij het gezin van Maxim een Leroy en is er helemaal thuis.

Vorig jaar besloten Maxime en Leroy om Hummer te ‘redden’. Bij een aantal schattige kiekjes schreef ze toen: ‘Wij hebben gezinsuitbreiding. Lieve Hummer zocht een nieuw huisje! Welkom thuis!’. Je ziet die foto’s hier.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Stralende Maxime en Erica Meiland beleven onvergetelijk moment samen
Stralende Maxime en Erica Meiland beleven onvergetelijk moment samen
OH NO! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer nemen drastisch besluit
OH NO! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer nemen drastisch besluit
Lees alle artikelen over Maxime Meiland