TERUGBLIK: Dít zijn de 10 meest gelezen artikelen van 2022!
Delen

TERUGBLIK: Dít zijn de 10 meest gelezen artikelen van 2022!

Het jaar 2022 ligt alweer bijna achter ons. Tijd om terug te blikken op een jaar vol met hoogte-, maar ook dieptepunten. Wij zetten de 10 meest gelezen items van het afgelopen jaar voor je op een rijtje!

1. Danny de Munk: ‘Met intens verdriet & verschrikkelijk veel pijn in ons hart’

Via zijn Instagrampagina liet Danny de Munk weten heel erg aangeslagen te zijn na het overlijden van hun geliefde hondje Chuckie. ‘Bedankt voor alle mooie liefdevolle jaren die jij hebt gegeven.’

ANP 100%NL Magazine Danny de Munk

2. Bezorgde Annemarie Keizer: ‘Ik ben radeloos’

Joa, de zoon van Simon en Annemarie Keizer had een stroeve start na zijn geboorte. Hij was veel ziek en sliep slecht. Op Instagram gaf Annemarie een noodkreet waarin ze aangaf radeloos te zijn. Ze vroeg om hulp aan haar volgers en gelukkig kreeg ze die ook.

100%NL Magazine Annemarie Keizer

3. ZIEN: Dochter Doutzen Kroes al net zo knap als haar moeder

Jullie zijn massaal nieuwsgierig naar de kinderen van de BN’ers. Dus toen wij jullie de foto’s lieten zien van de mooie dochter van Doutzen Kroes, ging het artikel door het dak!

100%NL Magazine Doutzen Kroes

4. Heel mooi nieuws voor Anouk en Dominique!

Heel af en toe deelt zangeres Anouk iets van haar privéleven op social media. Toen haar dochter Jelizah haar A-diploma behaalde was Anouk apetrots. En terecht!

100%NL Magazine Anouk

5. Zo ziet de échte dochter van Erik Vogel en Caroline de Bruijn er uit!

Erik en Caroline spelen al jaren in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. In de serie spelen zij een stel, maar wist je dat ze in het echte leven ook een verliefd koppel zijn?

100%NL Magazine Erik en Caroline

6. Ireen Wüst deelt nietsverhullende foto!

Op Instagram liet Ireen Wüst een kant van zichzelf zien die we nog nooit eerder zagen. Naakt met alleen Olympische medailles om. WOW!

100%NL Magazine Ireen Wust

7. Vriendin Max Verstappen laat alle hoofden draaien in een knalroze jurk!

Kelly Piquet, de bloedmooie vriendin van Max Verstappen, straalde als nooit tevoren in een waanzinnige jurk. Niet alleen wij hielden er van en waren zeer benieuwd naar haar look, maar jullie ook!

100%NL Magazine Max Verstappen

8. Dochter Willeke Alberti ernstig ziek

In het jaar 2022 kreeg de dochter van Willeke Alberti het vreselijke nieuws te horen dat ze kanker heeft. Heel Nederland leefde met haar mee.

9. Heftig afscheid voor Heleen van Royen: ‘Het was moeilijk je te laten gaan’

Niet alleen de hond van Danny de Munk stierf het afgelopen jaar, ook de trouwe viervoeter van Heleen kwam te overlijden.

100%NL Magazine Heleen van Royen

10. De schaar erin! Maan gaat voor kort en blond kapsel

Zangeres Maan was ik een gekke bui en besloot om haar kapsel te veranderen naar kort en blond! En dat leverde leuke beelden op.

100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan

Beeld: ANP Foto

Delen