Monique Smit deelt bijzondere reden van naam dochter
Delen

Monique Smit deelt bijzondere reden van naam dochter

Monique Smit leeft nog steeds op een roze wolk en geniet van haar kraamtijd met dochter Lovi.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Dochter Lovi

Het is alweer 3 weken geleden dat Monique beviel van een dochtertje, Lovi. De blonde zangeres zit heerlijk op een roze wolk en vrienden en familie zijn net zo blij en enthousiast. Monique deelde deze dagen al wat foto’s en video’s, waarop te zien was dat vrienden en haar zus Lovi kwamen bewonderen.

Bijzondere reden

Aan Shownieuws vertelt Monique in een video over haar keuze voor de naam Lovi. “Ik heb vorig jaar met Kidspop in het theater gestaan. En na iedere theater show maken wij altijd tijd vrij om met de kinderen op de foto te gaan. En wat ik dus afgelopen seizoen heb gedaan in het theater is dat ik gewoon aan ieder kindje vroeg: “En hoe heet jij.”. En wat ik zo mooi vind aan de naam Lovi is de combinatie van leven en liefde in één naam.”

Je ziet de hele video hier.

 

 

Bron en Beeld: Shownieuws, Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto's óóit
SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto’s óóit
Lees alle artikelen over Monique Smit